Hvor lang tid tar det før varen min er fremme?

Trendit.no benytter seg av Bring og Postnord som fraktleverandører. Vi pakker og sender ut ordre hver dag, Mandag - Fredag. Både Postnord og Bring opererer med 1-3 virkedager leveringstid, som varierer ut i fra følgende faktorer:
  • Hvor i landet du bor
  • Leveringsmetode
  • Når på dagen du bestiller
  • Hvor stor etterspørselen er
Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra den ordinære leveringstiden under spesielle omstendigheter, som ved f.eks stor pågang i nettbutikken. Alle våre produkter blir sendt direkte fra vårt hovedlager på Rud i Bærum.

Forhåndsbestillinger
Vi gjør deg oppmerksom på at det er mulig å forhåndsbestille enkelte produkter som ikke er på lager, med en utvidet leveringstid. Produkter som selges med forhåndsbestilling vil ha en lagerstatus som informerer om estimert leveringsdato på de respektive produktsidene. Merk denne datoen før du handler, her vil ikke ordinær leveringstid gjelde.

Vi estimerer varen sin ankomst inn på vårt lager igjen så godt vi kan fra våre leverandører. Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra hva som er oppgitt på produktsiden ved forsinkelser under produksjoner eller frakten inn til oss.

Kundeservice

Du kommer enkelt i kontakt med oss på: kundeservice@trendit.no